Evenementgegevens

  • Datum:
  • Categorieën:

Verlies hoort bij het leven. Mensen die je liefhebt overlijden. En dingen waaraan je gehecht bent – werk, huwelijk, gezondheid, dromen – kun je op een dag verliezen. De wereld lijkt even stil te staan, maar draait al gauw weer verder. Hoe ga jij verder na een ingrijpend verlies?

Uitvaartverzorger David van de Waal en ritueel- en rouwbegeleider Irene van der Meulen willen graag een avond stilstaan bij deze vraag. Na een inleiding door David zal Irene de aanwezigen meenemen in een boeiend en ongetwijfeld herkenbaar verhaal over rouw en verlies. Er is ruimte voor vragen en gesprek.

De avond vindt plaats op maandag 6 november in de Wilhelminakerk, hoek Paulus Potterstraat/ Hobbemastraat 35, Utrecht. Vanaf 19.15 uur staan de koffie en thee voor u klaar. Het programma duurt van 19.30 tot 21.30 uur (incl. pauze). Toegang is gratis; aanmelden is niet nodig. U bent van harte welkom!
Meer informatie: Irene van der Meulen, 06 1676 2142, irene@irenevandermeulen.nl, David van de Waal, 030 320 1233, uitvaartzorg@vandavid.nl