Rommelmarkt

Na een welverdiend zomerreces organiseert een groep vrijwilligers weer als vanouds een rommelmarkt op de eerste zaterdag van de maand: 2 september, 7 oktober, 4 november en 2 december tussen 10.30 en 12.30 uur.

U bent dan van harte welkom om tegen een kleine vergoeding een kopje koffie of thee te komen drinken met iets lekkers erbij en buurtgenoten te ontmoeten. Ook kunt u uw boekenkast aanvullen met een of meerdere actuele boeken. Daarnaast zijn er cd’s, legpuzzels, zelfgemaaktem wenskaarten, huisraad, speelgoed, babyslofjes en plantjes te koop of kunt u uw geluk beproeven door een lot te kopen met kans op een mooie bos bloemen! De opbrengst komt geheel ten goede aan het in standhouden van onze kerk.

We hebben niet alleen behoefte aan goede boeken en kinderspeelgoed, maar ook aan mensen die zelf spullen willen verkopen. U kunt dit doen door een tafel te reserveren waarop u uw spullen kunt uitstallen. Wat u niet verkoopt, neemt u weer mee naar huis, maar boeken kunt u na afloop gerust achterlaten. Heeft u boeken waar u afstand van wilt doen (geen pockets of jaargangen van tijdschriften), dan kunt u die op de vrijdag voorafgaand aan een rommelmarkt bij ons inleveren tussen 15.00 – 16.30 uur.

Het opbouwen van een tafel kunt u doen op de zaterdagochtend vanaf 9.30 uur.

Wilt u voor ons iets lekkers bakken voor bij de koffie of thee dan horen we dat graag uiterlijk een paar dagen voorafgaand aan een rommelmarkt zodat daar rekening mee kan worden gehouden bij de inkoop.

Reserveren van een tafeltje of een vraag? Bel Rita Dijkstra, 06- 22747649 of stuur een e-mail rdijkstrausv@hotmail.com